Activitats Extraescolars

Les nostres Activitats Extraescolars son un complement educatiu de la formació reglada.  Els nois i les noies arriben als seus objectius i  aprenen mentre es diverteixen.

ALIMENTACIÓ SALUDABLE I CUINA CREATIVA:

Alimentar-nos és una necessitat bàsica per els éssers humàs, però també és un plaer i cada vegada més un art. Per aquest motiu volem oferir als infants la possibilitat d’aprendre les nocions bàsiques de la cuina. L’objectiu es que gaudeixin alhora que aprenen hàbits saludables i que els motivin a tastar aliments nous. S’adapta a l’infraestructura disponible, sempre tenint en compte la seguretat dels participats,la higiene i manipulació dels aliments, per aquest motiu  s’elabora cuina freda i cuina en microones o que es pugui finalitzar fent la cuita a casa.

CREA I GAUDEIX:

 

Amb la pràctica d’aquesta activitat i durant el curs escolar, les

noies i els nois experimenten amb diverses tècniques d’expressió plàstica. Dibuix, pintura, materials de modelatge, creació amb materials de reciclatge i d’altres que es poden obtenir de la natura.

DOBLATGE:

El doblatge es un procés de post producció audiovisual que consisteix a substituir el diàleg original d’una pel·lícula, reportatge, programa, documental, etc.., per una nova gravació de la banda d’ audio (veus). El alumnes practiquen la lectura  i milloren la dicció tot posant les seves veus a  personatges divertits.

 

MODELATGE:

A Darte Activitats portem més de 7 anys utilitzant l’argila polimèrica per a treballar amb nens i nenes de totes les edats. Les característiques especials d’aquesta argila la fan una eina plena, motivadora i estimulant. Afavoreix la creativitat, la motricitat fina, la imaginació, la creació en 3 dimensions entre d’altres habilitats.

TEATRE i TEATRE AVANÇAT:

El teatre aporta d’altres beneficis a més de formar petits actors i actrius; Aconseguir que els alumnes agafin gust per expressar-se, que aprenguin a fer-ho amb creativitat, fent servir la imaginació i tenint el compte el respecte que mereix el treball dels companys.

 

EXPRESSIÓ PLÀSTICA:

Les arts plàstiques constitueixen un joc sensorial de la imaginació on influeixen el dibuix, la pintura, l’escultura i el modelatge, els “collages”, ensamblatges, i el reciclatge. Tot això combinat de manera divertida i interessant per tal de que l’alumne pugui apendre a crear coses noves i a descobrir tot un món de possibilitats.

 

 

JOCS COOPERATIUS I JOCS TRADICIONALS:

                                                                    En aquesta activitat els nois i noies, d’una banda, aprenen    jocs tradicionals que desconeixen i en practiquen d’altres al quals ja han jugat fins i tot ideant i construint els materials que corresponguin. D’altra, amb els jocs cooperatius amplien l’esperit de col·laboració, anteposen el “jugar” al “guanyar”, aprenen a apreciar la feina dels companys ja que entre tots aconsegueixen objectiu  comú. Fan activitat física. Entenen la importancia de les normes per a la correcta execució del joc.