Activitats Extraescolars

Les nostres Activitats Extraescolars son un complement educatiu de la formació reglada.  Els nois i les noies arriben als seus objectius i  aprenen mentre es diverteixen.

STOP MOTION:

L’Stop Motion és una tècnica d’animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que, visualitzant-les ràpidament, l’espectador creu que l’objecte es mou.

CREA I GAUDEIX:

 

Amb la pràctica d’aquesta activitat i durant el curs escolar, les noies i els nois experimenten amb diverses tècniques d’expressió plàstica. Dibuix, pintura, materials de modelatge, creació amb materials de reciclatge i d’altres que es poden obtenir de la natura.

DOBLATGE:

El doblatge es un procés de post producció audiovisual que consisteix a substituir el diàleg original d’una pel·lícula, reportatge, programa, documental, etc.., per una nova gravació de la banda d’ audio (veus). El alumnes practiquen la lectura  i milloren la dicció tot posant les seves veus a  personatges divertits.

MODELATGE:

A Darte Activitats portem més de 7 anys utilitzant l’argila polimèrica per a treballar amb nens i nenes de totes les edats. Les característiques especials d’aquesta argila la fan una eina plena, motivadora i estimulant. Afavoreix la creativitat, la motricitat fina, la imaginació, la creació en 3 dimensions entre d’altres habilitats.

TEATRE i TEATRE AVANÇAT:

El teatre aporta d’altres beneficis a més de formar petits actors i actrius; Aconseguir que els alumnes agafin gust per expressar-se, que aprenguin a fer-ho amb creativitat, fent servir la imaginació i tenint el compte el respecte que mereix el treball dels companys.

GOSPEL:

La música Gospel, música espiritual negra, es la música religiosa que va sorgir en les esglésies afroamericanes als segle XVIII i que es va fer popular durant la dècada de 1930. Avui dia hi ha diversos subgèneres del Gospel i molts artistes contemporanis n’han fet ús en les seves composicions. Per això un dels nostres objetius, dins l’activitat es adaptar 3 peces contemporànies. Aquesta activitat fomenta la responsabilitat, l’esforç i la cooperació en favor d’un projecte grupal.

UKELELE:

L’Ukelele es un instument de corda semblant a una guitarra petita de 4 cordes pinçades. Es tradicional de les illes Hawai però la seva adaptabilitat i el seu so exòtic l’ha dut a ser incorporat en conjunts d’altres gèneres musicals que van des de la cançó popular al jazz. L’aprenentatge d’un instrument ajuda a desenvolupar la capacitat de coordinació, la disciplina i el treball en equip.

JOCS COOPERATIUS I JOCS TRADICIONALS:

                                                                    En aquesta activitat els nois i noies, d’una banda, aprenen    jocs tradicionals que desconeixen i en practiquen d’altres al quals ja han jugat fins i tot ideant i construint els materials que corresponguin. D’altra, amb els jocs cooperatius amplien l’esperit de col·laboració, anteposen el “jugar” al “guanyar”, aprenen a apreciar la feina dels companys ja que entre tots aconsegueixen objectiu  comú. Fan activitat física. Entenen la importancia de les normes per a la correcta execució del joc.